Blog: vendégház

Tiéd a ház! Nyári Élménycsomag családoknak

Potápi Rita
2024. 01. 28., v – 14:57
Minden évben a szülőknek fejtörést okoz, hogy hova is menjenek a nyáron. Nagyon sok anyukát ismerek, akik már januárban keresik a helyet a szabadság idejére és persze lehetőséget a gyerekeknek táboroztatásra. A Szerethető Zöld Ház vendégházunkat úgy alakítottuk ki, hogy családokra gondoltunk, így mindösszesen 10 férőhelyet tudunk biztosítani.

A kreativitás, mint életmód

Potápi Rita
2024. 01. 19., p – 14:08
A kreativitás, mint életmód. Így élünk mi. Kreatív emberként, a saját értékrendünk szerint éljük a világunkat egy bakonyi zsákfaluban. Szívünk-lelkünk és az elménk is nyitott az újra, az emberekre, az élhető közösségre és a változásra. A mai világban így is lehet élni, csak tennünk kell érte, azonban mindenkinek saját magának kell megtalálni az utat, amelyen halad. Mi ezt választottuk: a kreatív életformát.

2024 - A változások éve

Potápi Rita
2024. 01. 05., p – 11:39

 

"A változás mindig jó."

Mindketten valljuk ezt a mondatot már régóta. Visszatekintve az elmúlt évekre nem is csodálkozunk azon, hogy ez a mondat nem megriaszt minket, hanem inkább ösztönöz. Már beívódott a bőrünk alá, ott lüktet az ereinkben és halljuk minden dobbanását a szívünkben. 


Lakodalom van a mi utcánkban

Potápi Rita
2017. 07. 18., k – 10:30

Lakodalom van a mi utcánkban...avagy az első vendégvárás

 

Tavaly mikor még a felújítás kellős közepén jártunk megkerestek minket telefonon, hogy lakodalom lesz Bakonyszücsön és tudunk-e 2017. július 15-re szállást biztosítani. Nagy bátran mondtuk akkor, hogy addigra már kész leszünk, és szívesen látjuk őket, de május végéig mindenképpen jelezzék, hogy jönnek-e. Így is lett, mármint az ő részükről.


Párnaimádattól a Párnaparadicsomig

Potápi Rita
2017. 01. 05., cs – 11:50
Gyerekkorom óta imádom a párnákat. A párna számomra a melegséget, puhaságot, biztonságot, szeretetet és gyógyulást jelenti. Gyerekkori emlékeim között többször is főszerepet játszott a Párna. Először is volt egy kutyapárnám, amellyel aludtam és amelyet megmelegítettem, mielőtt ágybabújtam és a fülemhez tettem.