Élményprogramok

Élményprogramok

Programok, amelyek számodra egy életre élményt jelentenek.

 

Többnapos élményprogramok

Kreatív Nő Program

Imádod a Pinterest-et és rendszeresen a különböző kreatív weboldalakat böngészed, azonban otthon csak néha van időd arra, hogy az ötleteid valósággá váljanak? Mindig vágytál arra, hogy belekezdj egy ötlet megvalósításába, de sosem mertél belevágni? Inspiráló, vidám és kreatív női társaságra vágysz, ahol megoszthatod ötleteidet és álmaidat? Ha igen, akkor ez a program neked való!  

Hedonista Életöröm Nyerő Férfi Tábor

A mai rohanó és stresszel teli kor nem kedvez a “teremtés koronáinak”, egyre többen érzik azt nap mint nap, hogy fáradtak, túlterheltek, és nincs idejük és lehetőségük valóban megélni és élvezni a mindennapokat. A Tábor abban segít, hogy képes légy felismerni az élet apró szépségeit, és elmerülni a “flow” érzésében, legyen ez az apró momentum egy finom étel, egy pohár jó bor, egy kemény fizikai próbatétel, vagy egy közös baráti éneklés a tábortűz körül. A tábor 6 témakör köré épül, amely témák  felvezetéséhez fizikai, vagy virtuális formában vendégek csatlakoznak résztvevőkhöz.

Az alkotás öröme - kreatív tábor gyerekeknek

Többnapos kreatív tábor gyerekeknek, ahol nemcsak a kreativitásuk szárnyalhat, de az újrahasznosítás gyakorlatához is közelebb kerülnek. A táborban napi szinten 4-6 órát fordítunk a kreativitás kibontakoztatására és megélésére több területen is, legyen ez a művészetekkel való ismerkedés, zenehallgatás, kézműves foglalkozás, vagy barkácsolás. A résztvevőknek a programok között lesz lehetőségük pihenésre is, de emellett sport- és túraprogramokkal gondoskodunk a gyerekek egészséges mozgásigényének lekötéséről.  A tábor ideje a gyermekekhez igazodva többszöri étkezést és egészséges frissítőket biztosítunk. A program teljes időtartama alatt 2 fő pedagógus végzettségű, tapasztalt nevelő felügyeli a gyerekeket. A tábor tervezett időpontja 2018.

Életrevalóság Tábor - lépcsőfokok az Élethez

Négy nap, amely ízelítőt ad a nagybetűs Életben előttünk álló kihívásokból, és gyakorlati ismereteket ad ahhoz, hogy hogyan is állhatjuk meg a helyünket a mindennapokban. Ez a program abban segít, életrevalóvá válj, vagyis hogy önbizalommal telve tudd megoldani az eléd kerülő kihívásokat. A program folyamán egyaránt használjuk majd a modern technika vívmányait és az elődeink által megtapasztalt és bevált egyszerű módszereket, és főként arra fókuszálunk, hogy az elméleti tudás és és gyakorlati cselekvés egyensúlyban legyen életünkben. A program részeként lesz lehetőség sportolásra, pihenésre, kreatív alkotásra, közös főzésekre és étkezésekre, filmvetítésekre (TEDx videók), és izgalmas beszélgetésekre. A program végére minden résztvevő megtanulja elkészíteni saját idő-, és feladatbeosztását. A program teljes időtartama alatt 2 fő pedagógus végzettségű, tapasztalt nevelő felügyeli a gyerekeket.

Stratégiatervező workshop vállalkozónőknek

Ha vállalkozónőként úgy érzed, hogy hiába dolgozol nap mint nap a vállalkozásodban,  sokszor csak a tűzoltásra van időd, akkor ez a program neked szól! Ez a négy nap abban segít neked, hogy a terveidet átgondold, gondolataidat rendszerezd, és struktúrát, keretet adj a hosszabb távú terveidnek, fejlesztéseidnek. Így ezentúl, már nem a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozol! A program alatt négy témakörben nyújtunk szakmai támogatást a vállalkozásod fejlesztésében. Ez idő alatt lehetőséged lesz a vállalkozásfejlesztők  segítségével csoportban és egyénileg is dolgozni a saját vállalkozásodon. A workshop alatt az üzleti titok betartása mindenkire érvényes.


 

Félnapos élményprogramok

Az Alkotás öröme foglalkozás

Ha a pihenésed alatt kreatív tevékenységre vágysz, akkor jelentkezz Ritánál, akinek segítségével az Alkotó Pajtában egy 1,5-2 órás foglalkozás keretében tapasztalhatod meg az alkotás örömét. Az Alkotó Pajtában sokféle kézműves és DIY programhoz szükséges eszközök, szerszámok és alapanyagok állnak rendelkezésedre előzetes egyeztetés alapján. Az elmélyedt és kreatív alkotáshoz gondosan választott háttérzenét és frissítőket is biztosítunk számodra.

Borkóstoló a ház pincéjében

Tibor, a házigazdátok egyben elkötelezett kézműves borász is, aki örömmel beszél nektek a borokról és a borélvezetről a ház alatti pincében, amelyben 12 fő is kényelmesen elfér. A borkóstolóhoz borkorcsolyát is biztosítunk, hogy a különleges nedű ne szálljon rögtön a fejetekbe. Akiknek kedve van, énekelhetnek is, hiszen a hangulatosan kialakított pincének kiváló az akusztikája. A régi pajta gerendáiból készült padokon ülve, és a hordókönyöklőn levő csillogó poharakba töltött különleges kézműves borok kóstolása során igazi borélvezetben lesz részetek.

Csillagtúrák túrázóknak

Bakonyszücs kitűnő kiindulási pont a csillagtúra jellegű, fél-, vagy 1 napos kirándulásokhoz, amelyekre elindulhatsz gyalog, kerékpárral, vagy autóval is. A csillagtúrákhoz információkat és térképet is adunk, hogy biztonságosan kirándulhass. Vedd igénybe piknik hátizsákjainkat, amelyeket finomságokkal töltünk fel, hogy biztosítva legyen a megfelelő energia utánpótlás az felfedező utakhoz.

Piknik a szabadban

Mi lehetne üdítőbb egy séta, vagy túra közben, mint leülni a fűbe és ínycsiklandó falatkákat enni egy jó ital mellett? A négyszemélyes piknik hátizsákjainkkal, a bekészített piknikcsomaggal, és a vízálló pléddel már csak egy szép zöld helyet kell találnod, ahol szívesen időzöl egy-két óra hosszat. Kiváló piknik helyet találsz a falu végén levő horgásztónál a fűzfák alatt, amely gyalogosan is megközelíthető, de akár egy különleges piknik helyszíne lehet az 5 kilométerre levő kihalt falu, Zsörk is.


 

Bakonyi élményprogramok

Bringaréna

A bringások számára egy különleges program a Bringaréna, amely kb. 40 perces autózással érhető el tőlünk. Eplényben, a felvonóból kiszállva már ”csupán” gurulnod kell lefelé, és eközben élvezheted a gyönyörű tájat és a friss bakonyi levegőt. Biciklit is tudsz helyben kölcsönözni, és van kerékpármosó szolgáltatás is. Télen ugyanitt a Síaréna változatos pályarendszerén síelhetsz, vagy szánkózhatsz is. www.bringarena.com

Élményfürdő

A Várkertfürdő Pápán 18 medencéjével, 7 óriás- és 4 gyermekcsúszdájával felejthetetlen élményeket kínál a család valamennyi tagjának. A termálfürdő részleg a feltöltődésre vágyókat és a wellness szerelmeseit várja. Itt biztosan megtalálod a neked való vizes élményt. Tőlünk 20 perces autózással már ott is vagy, és élvezheted a fürdőzést. www.varkertfurdo.hu

Pannonhalmi Apátság

A Bencés Főapátság a magyar történelem egyik kiemelkedően becses emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központ, a világörökség része. Ha kultúrális élményre vágysz, akkor ezt ne hagyd ki. Csak 40 perc autóút tőlünk. www.bences.hu

Via Ferrata

A sziklamászást kedvelők számára kiváló helyszín az első magyarországi Via Ferrata, Cseszneken, amely kb. 40 perces autózással érhető el tőlünk. A közkedvelt hegyi mászó út, amelyen felszerelt létrák, lépcsők, hidak és fémkábelek segítik az előrehaladást. Megfelelő felszereléssel és kondícióval bárki számára teljesíthető kihívás. www.viaferrata-csesznek.hu