Az Alkotás öröme foglalkozás

Az Alkotás öröme foglalkozás

Az Alkotás öröme foglalkozás

Az Alkotás öröme foglalkozás

Ha a pihenésed alatt kreatív tevékenységre vágysz, akkor jelentkezz Ritánál, akinek segítségével az Alkotó Pajtában egy 1,5-2 órás foglalkozás keretében tapasztalhatod meg az alkotás örömét. Az Alkotó Pajtában sokféle kézműves és DIY programhoz szükséges eszközök, szerszámok és alapanyagok állnak rendelkezésedre előzetes egyeztetés alapján. Az elmélyedt és kreatív alkotáshoz gondosan választott háttérzenét és frissítőket is biztosítunk számodra.

Kinek ajánljuk?

Szállóvendégeinknek, akik a pihenésük alatt szívesen alkotnának olyant, amely 1-2 óránál többet nem vesz igénybe, mégis kézzel fogható alkotást hozhat létre, amelyet hazautazáskor rögtön magával is vihet. Az Alkotó Pajtában félkész alapanyagok és előre összeállított csomagok közül választhattok, annak megfelelően, hogy melyik technika vagy alapanyag tetszik. 

Mit tartalmaz a program?

A foglalkozás tartalmazza a kiválasztott alapanyagot, Rita útmutatóit és az Alkotó Pajta technikai felszereltségének használatát. Tűzvédelmi és személyi biztonság miatt az Alkotó Pajta foglalkozásain csak a háziasszony Rita vagy a házigazda Tibor felügyeletével lehet alkotni előre egyeztett módon és időben. Az alapanyagok és technikák tárháza azonban számos lehetőséget és teljes alkotói szabadságot nyújtanak számodra. A különböző alapanyagoknak lehet egyedi ára is, amelyet a helyszínen egyeztethetsz le velünk. A foglalkozás ideje 1,5-2 óra, amelynek egységára van. 

A program ára 5 500Ft/fő

Érdekel a program

Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el.