Vendégház

Vendégház

A Bakony szíve csücskében, ahol otthon érzed magad!

Vendégházunk kiválóan alkalmas baráti társaságok és nagyobb családok számára, akik szívesen gyűjtenek együtt élményeket, és élvezik, hogy otthonosan, egy térben lehetnek egymással. 

Azoknak is ajánljuk, akik csendes természetes környezetben, jó levegő mellett szeretik pihenésüket aktívan eltölteni, hiszen nemcsak élményprogramjaink, a sokoldalú vendégház, a sokszínű kert varázsa, de a vadregényes Bakony is seregnyi lehetőséget nyújt vendégeink számára. A földszinten kialakított közösségi tér és a jól felszerelt konyha-étkező kiváló színtere a mozgalmas, társasági programoknak, a tetőtérben kialakított kényelmes szobáink pedig a pihenés és az elvonulás lehetőségét biztosítják vendégeink számára. Vendégházunk TV mentes övezet.

 

Kék szoba
Türkiz szoba
Kék fürdőszoba
Türkiz fürdőszoba
Közösségi tér
Fogadó tér
Kert
Szálló-vendégeinknek
Ajánlatkérő

 


 

Szállóvendégeinknek

 

 

Aktív pihenés csomag

A fenti szolgáltatásainkból előzetes egyeztetés alapján testreszabott és komoly kedvezményt tartalmazó „Aktív pihenés” csomagot állítunk össze, amely pontosan igazodni fog egyedi igényeitekhez, időbeosztásotokhoz és csoport összetételetekhez. Kérd egyedi csomagajánlatunkat!

Az Alkotás öröme foglalkozás

Ha a pihenésed alatt kreatív tevékenységre vágysz, akkor jelentkezz Ritánál, akinek segítségével az Alkotó Pajtában egy 1,5-2 órás foglalkozás keretében tapasztalhatod meg az alkotás örömét. Az Alkotó Pajtában sokféle kézműves és DIY programhoz szükséges eszközök, szerszámok és alapanyagok állnak rendelkezésedre előzetes egyeztetés alapján. Az elmélyedt és kreatív alkotáshoz gondosan választott háttérzenét és frissítőket is biztosítunk számodra.

Borkóstoló a ház pincéjében

Tibor, a házigazdátok egyben elkötelezett kézműves borász is, aki örömmel beszél nektek a borokról és a borélvezetről a ház alatti pincében, amelyben 12 fő is kényelmesen elfér. A borkóstolóhoz borkorcsolyát is biztosítunk, hogy a különleges nedű ne szálljon rögtön a fejetekbe. Akiknek kedve van, énekelhetnek is, hiszen a hangulatosan kialakított pincének kiváló az akusztikája. A régi pajta gerendáiból készült padokon ülve, és a hordókönyöklőn levő csillogó poharakba töltött különleges kézműves borok kóstolása során igazi borélvezetben lesz részetek. Csak 18 éves kor felett!

Kreatív Konyhafőnök

A főzés, ha szívvel főzünk megérződik az elkészült ételen is, így az ízek ízlelése mellett igazi élményben lesz részünk. Egy baráti társaság, egy család életében  a főzés valójában közösséget összekovácsoló élmény is egyben. Nagyobb társaságok számára kidolgoztuk a „Kreatív Konyhafőnök” elnevezésű programunkat, amelyben vendégeink a verseny és a játék által adott élményekkel fűszerezve tapasztalhatják meg a kreatív főzés inspiráló érzését és az együttműködés erejét. A végeredményeként elkészülő fogásokat együtt fogyasztjátok el. A játék végére így mindenki számára a főzés valódi, közös élménnyé válik.

Piknik a szabadban

Mi lehetne üdítőbb egy séta, vagy túra közben, mint leülni a fűbe és ínycsiklandó falatkákat enni egy jó ital mellett. A négyszemélyes piknik hátizsákjainkkal, a bekészített piknikcsomaggal és vízálló pléddel már csak egy szép zöld helyet kell találnod, ahol szívesen időzöl egy-két óra hosszat. Kiváló piknik helyet találsz a falu végén levő horgásztónál a fűzfák alatt, amely gyalogosan is megközelíthető, de akár különleges piknik helyszín lehet az 5 kilométerre levő kihalt falu, Zsörk is.

Sporteszközök, játékok bérlése

Lehetőség van sporteszközök bérlése, leírásokkal és személyes instrukciókkal. A jelenleg rendelkezésre álló eszközök: darts tábla és nyilak, póker készlet kerámia zsetonokkal, íjász felszerelés céltáblával és nyilakkal, tollaslabda készlet, futball labda, és 2 db kerékpár. A Vendégháztól kb. 100 méterre kibérelhető, fedett sportcsarnok áll rendelkezésre, amely kosárlabdázásra, teremfocira, vagy tollaslabdázásra is alkalmas.


Ajánlatkérő

Amennyiben felkeltette vendégházunk az érdeklődésedet, úgy tekintsd meg az Árak és foglalás oldalunkat, ahol lehetőséged van egyedi árajánlatot is kérni.

Árak és foglalás