Rólunk

Rólunk

Házigazdák, akik mernek álmodni és megvalósítják álmaikat.

Zold_Haz_web-1058.jpg

Álmok

Mindketten vidéki születésűek vagyunk: Tibor alföldi fiúként, Rita dunántúli lányként láttuk meg a napvilágot. Életünk derekán találkoztunk egymással és egymásba szerettünk, a szenvedélyes szerelemből házasság és közös álmok születtek. 2013 októberében megálmodtuk a jövőnket és hatalmas papírokra rajzoltuk vízióinkat, hogy mint “két álmodozó” elinduljunk a megvalósítás felé.

Fordulópont

2014-ben egy „véletlen” folytán találtunk rá a házunkra egy kis zsákfaluban, Bakonyszücsön, és még abban az évben, augusztus 11-én már birtokba is vettük. Azóta szerves része életünknek a Ház, amely rengeteg kihívás elé állított minket a tervezés-felújítás szakaszában. Vállalkozásfejlesztőként és oktatóként rengeteg kreatív ötletünk született, amely a három év alatt egyre letisztultabb formában ölt testet. Napsütéses délutánok, vidám percek, a tervezés szenvedélye, fizikai kihívások és nagy szeretet övezte számunkra ezt az időszakot. A változás mindig jó.

Rózsa

Tornác

Hazatérés

A ház számunkra nemcsak egy 1846-os parasztház, 72 cm széles falakkal és fagerendákkal, hanem egy történet is a régmúltból és a mából, egyszerre. Belőlünk is építkezik a ház, ahogyan a korábbi tulajdonosok kéznyomát is viseli minden zegzugán, apró részleteiben. Mindketten sok fizikai és alkotói munkát tettünk a házba, és rengeteg személyes élménnyel töltöttük meg, így amikor itt lesznek velünk a családtagjaink, barátaink, vendégeink, ők is érezni fogják a falakból is átsütő szeretetet. 

Várunk benneteket sok szeretettel!

Tibor és Rita


 

Szerethető Zöld Ház

Három szó és három gondolat, amely a házunkat jellemzi. A Ház, amelyet szeretünk, amely a régi-új dolgok ötvözésével igazi érték számunkra, és amelyet kétkezi munkával és sok kreativitással varázsolunk nap, mint nap Zöldebbé és Szerethetőbbé. Életrevalóság - ez foglalja össze mindazt, amely bemutat minket és amelynek tapasztalatait megosztjuk a nyitottan gondolkodókkal az ittlétük során.

Lépcső

 


LovelyGreen.House

Vállalkozásfejlesztőként és kreatív emberként mindketten a küldetésünknek tartjuk, hogy a régi és az új dolgokat ötvözve, másokkal közösen inspirálódva, olyan hatást gyakoroljunk a környezetünkre, amely a jövőnket és a jövő nemzedékét tapasztalatainkkal támogatja,  hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Hiszünk a közösség erejében, az együttműködésben, a tapasztalatok megosztásában, a kreatív gondolatok terjesztésében valamint az együtt megtett lépések erejében.

Levendulabokrok lepkével