Foglalási és lemondási feltételek

Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Szerethető Zöld Ház szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben, online foglalási rendszeren keresztül fogad el, amely megtalálható honlapunk www.szerethetozoldhaz.hu oldalán.

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím) helyes megadására. A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a SzerethetőZöldHáz üzemeltetői fenntartják a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

A szállásfogalalás visszaigazolása minden esetben írásban történik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát is adják meg.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, e-mail cím. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.
Ajánlatkérés esetén a SzerethetőZöldHáz üzemeltetői az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik az véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma

A megjelölt minimum foglalható éjszakák száma 2. Ettől eltérően, egy éjszakára csak emeltebb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, amelyet minden esetben az Árak és foglalás oldalon tűntetünk fel. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a kiemelt időszakokra, valamint a hétvégék és ünnepnapokra vonatkozó árainkat.

Kiemelt időszakok

Minden év május 1. - szeptember 30. között, valamint minden év adott ünnepnapjai és a hétvégéi.

Értéktárgyak, készpénz kezelése

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a SzerethetőZöldHáz üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a házban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat a rendelkezésre álló széfben tárolják.

Foglalófizetés

Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag céges programfoglalásokra vonatkozhatnak, amelynek összegét és szerződéses feltételeit (határidő, fizetési feltételek, stb.) az adott Szerethető Zöld Ház írásos visszaigazolása tartalmazza. 

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek egyéni és céges foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 2 napon belül (céges foglalás esetén az adott szerződési feltételek mellett) nem jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a megrendelt összeget lelakottnak tekintjük. A vendég által rendelt szolgáltatások összegének 50%-a kiszámlázására kerül és a Szerethető Zöld Ház cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A SzerethetőZöldHáz szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.

Más értékesítési csatornákon található és a SzerethetőZöldHáz saját honlapján www.szerethetozoldhaz.hu található adatok különbözősége esetén minden esetben a saját honlapon található információk az irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért az üzemeltetők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelhetik.