Kreatív Gasztroműhely

Kreatív Gasztroműhely

Ahol a gasztronómia szerelmeseként kipróbálhatod kreativitásodat.

A kreatív főzés szerelmeseiként, hedonista életfelfogásunk részeként a Szerethető Zöld Házban kialakítottuk a Kreatív Gasztroműhelyt. Ez a hely nemcsak arra fog szolgálni, hogy a Vendégházunkban és a különböző programjainkon résztvevő vendégeink rendelkezésére álljon egy hangulatos tér a közös főzésekre és kóstolásokra, hanem szeretnénk hozzájárulni a hazai gasztronómiai kultúra és hagyományok megőrzéséhez és fejlesztéséhez. (Big Green Egg; mobil, rozsdamentes, olasz pizzasütő kemence; Grillező)

A Kreatív Gasztroműhely ideális helyszínként fog szolgálni a tanulásnak, kísérletezésnek. Jelenleg a meglévő terasz és a Kreatív Gasztroműhely szolgál az egyes programok helyszínéül. Az aktuális programajánlatainkról a Szerethető Zöld Ház Fb oldalán olvashattok. Ezek az események 'zártkörű rendezvények' és csak meghívóval lehet rajta részt venni.

 

Jobbagyféltekés borélvezet

A „jobbagyféltekés borélvezet” módszertanába kaphattok bepillantást, melynek során a TiBorok Pince borait kóstolhatjátok meg. A program során nem a borok elemző végig kóstolása a cél, hanem hogy emlékeidet megéld és átadd magad az élménynek! Aki szereti a kreativitást és a jó borokat, az feltétlenül próbálja ki! Ezt a szolgáltatást 6 fő felett a szállóvendégeink is igénybe vehetik.