Kreatív Gasztroműhely

Kreatív Gasztroműhely

Ahol a gasztronómia szerelmeseként kipróbálhatod kreativitásodat.

A kreatív főzés szerelmeseiként, hedonista életfelfogásunk részeként a Szerethető Zöld Házban hamarosan kialakítjuk a Kreatív Gasztroműhelyt. Ez a terveinkben szereplő hely nemcsak arra fog szolgálni, hogy a Vendégházunkban és a különböző programjainkon résztvevő vendégeink rendelkezésére álljon egy hangulatos tér a közös főzésekre és kóstolásokra, hanem szeretnénk hozzájárulni a hazai gasztronómiai kultúra és hagyományok megőrzéséhez és fejlesztéséhez. A Kreatív Gasztroműhely ideális helyszínként fog szolgálni a tanulásnak, kísérletezésnek. Jelenleg a meglévő terasz és a vendégház konyha-étkezője szolgál a Kreatív Gasztroműhely egyes programjainak helyszínéül, hisz szellemisége már most is itt van a házunkban. A meglévő és aktuális programajánlatainkról a lenti részben olvashattok.

 

Főzz együtt a vendégséffel! (csak meghirdetett időpontokban)

Ritkán van lehetőség arra, hogy egy igazi séftől tanulhassunk. Most itt a lehetőség! A vendégséf házhoz jön és egy menü ételsort mutat meg nekünk. A program közben elleshetjük a séf praktikáit és a közösen készült ételek elfogyasztása közben beszélgethetünk a séffel és megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat.

Jobbagyféltekés borélvezet

A „jobbagyféltekés borélvezet” módszertanába kaphattok bepillantást, melynek során a TiBorok Pince borait kóstolhatjátok meg. A program során nem a borok elemző végig kóstolása a cél, hanem hogy emlékeidet megéld és átadd magad az élménynek! Aki szereti a kreativitást és a jó borokat, az feltétlenül próbálja ki! Ezt a szolgáltatást 6 fő felett a szállóvendégeink is igénybe vehetik.