Jobbagyféltekés borélvezet

Jobbagyféltekés borélvezet

Jobbagyféltekés borélvezet

Jobbagyféltekés borélvezet

A „jobbagyféltekés borélvezet” módszertanába kaphattok bepillantást, melynek során a TiBorok Pince borait kóstolhatjátok meg. A program során nem a borok elemző végig kóstolása a cél, hanem hogy emlékeidet megéld és átadd magad az élménynek! Aki szereti a kreativitást és a jó borokat, az feltétlenül próbálja ki! Ezt a szolgáltatást 6 fő felett a szállóvendégeink is igénybe vehetik.

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak ajánljuk, akik a borokat a bor élvezetéért isszák és nem pedig az elemzéséért vagy a nevéért.

Miért válaszd ezt a programot?

Ha szeretnéd a borokat egy kicsit másképp kóstolni és ízeit, illatát élvezni úgy, hogy közben a kreativitásodat aktivizálod, akkor ez neked való. Idézz fel rég elfeledt emlékeket és éld át újra a borok kóstolása során. 

Engedd meg magadnak, hogy gondolataid és érzelmeid szárnyaljanak!

Mit tartalmaz a program?

A program a TiBorok Pince kézműves borainak kóstolásából és hozzá tartozó vizuális és egyéb programelemekből áll. A TiBorok Pince borait kereskedelmi forgalmazásban nem lehet kapni, csakis a Szerethető Zöld Ház programjain és eseményein a program részeként fogyaszthatóak.

A program ára a társaság létszámától és az adott borok kóstolási sorától függ, ezért ezt a szolgáltatásunkat külön kérd a foglalás során illetve a helyszínen a megérkezésetekkor. 

A programot Tibor, a házigazdátok tartja, aki a TiBorok Pince egyik borásza.


Érdekel a program

Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el.