Alkotó Pajta

Alkotó Pajta

Ahol a kreativitásnak semmi sem szab határt.

Az Alkotó Pajta nem más, mint egy lehetőség a kreativitás megélésére és a fantázia szárnyalására. Felszereltsége alkalmassá teszi a „csináld magad”, a kézműves, a szabás-varrás, a fúrás-faragás, és a festés témájú foglalkozások megvalósítására, de bármilyen más, kreatív programok helyszínéül is szolgálhat. Az Alkotó Pajta ajtaja nyitott nemcsak a meghirdetett programok résztvevői számára, de csomagajánlataink keretében a szállóvendégeink számára is. Felnőttek és a gyerekek (felügyelettel) itt egyaránt kipróbálhatják magukat és a bennük rejlő kreativitás szabadságát.

„A kreativitás akkor jön létre, amikor az álmodozó találkozik a cselekvővel.” – mondta Joshua Wolf Shenk. Közösen megálmodjuk és közösen cselekszünk. Jelentkezz a programjainkra!

Kreatív Nő Program

Imádod a Pinterest-et és rendszeresen a különböző kreatív weboldalakat böngészed, azonban otthon csak néha van időd arra, hogy az ötleteid valósággá váljanak? Mindig vágytál arra, hogy belekezdj egy ötlet megvalósításába, de sosem mertél belevágni? Inspiráló, vidám és kreatív női társaságra vágysz, ahol megoszthatod ötleteidet és álmaidat? Ha igen, akkor ez a program neked való!  

Az alkotás öröme - gyerekprogramok

Az alkotás sokszor öncélú, és az alkotó nem a kíváncsi szemeknek készíti művét. Ez rendben van így, hiszen az alkotás során olyan önbizalmat kapunk és érzünk - azzal, hogy ezt mi hoztuk létre, mi csináltuk - amelyet senki sem tud elvenni tőlünk. Ez az élmény életünk végéig elkísérhet, éppen ezért kezdjük el már gyermekkorban! Az Alkotó Pajta 1-1,5 órás gyermekeknek szóló foglalkozásainak célja, hogy szabadjára engedjük a gyerekek képzeletét, és képesek legyenek örömmel alkotni a rendelkezésükre álló sokféle eszközzel és technikával.

Mindent házilag – csináld magad!

Ha barátaid úgy ismernek, hogy te mindig mindent megoldasz, imádod saját magad megcsinálni azt, amit elképzeltél, és a feleslegessé vált dolgokból is csodákat varázsolsz, akkor ez a program neked szól! Itt inspirációra és társaságra találsz, és a többiekkel közösen alkothatsz, hozhatsz létre új dolgokat, legyen ez egy házi sajt, egy fonott kosár, egy házi szappan, egy batikolt, vagy egy megvarrt szövet. Az Alkotó Pajtában eszközöket, teret és társaságot biztosítunk ehhez számodra. A foglalkozások fél- vagy egy teljes naposak.

Varázsold színesebbé! – székfestés, bútorfestés

Régi bútoraidat varázsold színesebbé, és máris új ékszere lesz az otthonodnak! Kisebb bútordarabokat, egyéb használati tárgyakat mi biztosítunk számodra, így a gyakorlatban is kipróbálhatod a festés folyamatát. A tervezéstől a kivitelezésig lépésenként megmutatjuk neked, hogy hogyan csináld. A Szerethető Zöld Ház közösségi tereinek régi székeit is egy-egy barát tervezte meg, és festette át, egyedi fantáziája alapján. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor gyere el: “ess neki és fess!”