Kreatív Nő Program

Kreatív Nő Program

Kreatív Nő Program

Programok, amelyek számodra egy életre élményt jelentenek.
Kreatív Nő Program

Imádod a Pinterest-et és rendszeresen a különböző kreatív weboldalakat böngészed, azonban otthon csak néha van időd arra, hogy az ötleteid valósággá váljanak? Mindig vágytál arra, hogy belekezdj egy ötlet megvalósításába, de sosem mertél belevágni? Inspiráló, vidám és kreatív női társaságra vágysz, ahol megoszthatod ötleteidet és álmaidat? Ha igen, akkor ez a program neked való!  A 3 napos program végigvezet téged a tervezéstől a megvalósításig, és felszínre hozza a benned rejlő kreatív női energiákat.

Kinek ajánljuk?

Nőknek, akik rendszeresen alkotnak otthonukban és szabadidejükben, szeretik a kihívásokat, az alapanyagok újragondolását, kreatív felhasználását és azoknak is, akik még sosem próbálták ki magukat, de érzik magukban a kreatív Nő energiáit.

Miért válaszd ezt a programot?

Sokszor mondják, hogy a kreativitás női energia. Bár mindenkiben megvan és lehet fejleszteni is. Ez a tematikus program most azonban csak nőknek szól. Miért? Mert úgy gondolom, hogy mi nők  egy kisebb közösségben gyorsabban egymásra hangolódunk és így akár közösen, akár egyénenként is egymás hatására inspirálódunk és a bennünk rejlő kreatív énünk felszabadul. Mindezt  a több mint 20 éves tréneri tapasztalatom mondja és ez idő alatt főként nőkkel dolgoztam.

Ha szeretnél egy nőkből álló közösségben kreatívan tervezni és létrehozni valami újat, valami mást, akkor itt a helyed velünk! Legyen szó  a főzésről, vagy az otthonunkról vagy akár egy alkotásról, hozzuk ki magunkból a legtöbbet és szabadítsuk ki a kreatív alkotó energiáinkat!

Az idei évben kedvezményes áron vehettek részt ezen a programon, mert ti lesztek az elsők, akik ezt a programtematikát kipróbáljátok! Legyetek ti az elsők!

Időpont: 2017. augusztus 25.-27. (péntek-vasárnap)

Jelentkezés augusztus 21-ig!

Mit tartalmaz a program?

A Kreatív Nő program tervezési részeit a tréningeszközökkel (táblák, filcek) felszerelt 15-20 fős tréningtermünkben tartjuk, de szép idő esetén lehetőség van a szabadban levő területek igénybevételére is a kertben. Az alkotás egyes fázisainak az Alkotó Pajta ad teret, amely nemcsak a tervezésre, hanem a kivitelezésre is alkalmas, legyen az egy asztalos jellegű, felújító munka vagy festés.

Rövid ízelítő a programból: Kreatív tervezés és énidő, Kreatív Otthon, Kreatív Konyha, Kreatív Kéznyom. Esténként pedig Tűzkör: "Bennünk rejlő kreatív női energia, azaz hogyan hozzuk fel és őrizzük meg a kreativitást?" beszélgetésekkel kerülünk még közelebb önmagunkhoz és a többiekhez.

  • Szállás 5 és 6 fős szobákban.
  • Étkezések  a falusi vendégasztal keretében.
  • Különböző kreatív alapanyagok és eszközök állnak rendelkezésre, amelyek inspirálhatnak.
  • A program csak a résztvevők számára nyitott.
  • Jobbagyféltekés borélvezet program ajándékként, amelyben a TiBorok Pince kézműves borait kóstolhatjuk alkotás közben.
A program ára 24 000Ft/fő

Tudnivalók

A program teljes időtartama 3 nap

Egy csoport maximális létszáma 11 fő

A program kimondottan Nőknek szól!

Elhelyezés egy 5, és egy 6 fős szobában.

A program ideje alatt napi háromszori étkezést és korlátlan frissítőket (gyümölcslé, víz, kávé és tea) biztosítunk.

Jobbagyféltekés borévezet program a TiBorok Pince kézműves boraival.


Érdekel a program

Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el.