Együttműködés

Együttműködés

Együtt minden sokkal jobban működik.

Hiszünk az együttműködésben

Vállalkozásfejlesztőként és kreatív emberként mindketten a küldetésünknek tartjuk, hogy a régi és az új dolgokat ötvözve, másokkal közösen inspirálódva, olyan hatást gyakoroljunk a környezetünkre, amely a jövőnket és a jövő nemzedékét tapasztalatainkkal támogatja, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Hiszünk a közösség erejében, az együttműködésben, a tapasztalatok megosztásában, a kreatív gondolatok terjesztésében és az együtt megtett lépések erejében. Házunk felújítása során végzett munkák és a berendezési tárgyaink kiválasztásakor, olyan vállalkozók termékeit kerestük, amelyek szellemiségével egyetértünk. Házunk egy kis szegletében ezeket a vállalkozásokat be is mutatjuk vendégeinknek. Ezt az utat követjük a továbbiakban is, ezért nyitottak vagyunk további partneri együttműködésekre.

Együttműködési ajánlat kézműveseknek, kreatívoknak

Keressük azokat a kézműves és kreatív vállalkozásokat, akik a Szerethető Zöld Ház szellemiségével egyetértenek, és szívesen működnek együtt velünk egy program közös megvalósításában. A program lehet akár egy kóstolóval egybekötött termékbemutató, amelyen partnereink saját kézműves termékeit népszerűsítik, vagy akár egy kreatív foglalkozás, ahol a résztvevők partnereink termékeit ismerhetik meg, és próbálhatják ki a gyakorlatban. Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Együttműködési ajánlat trénereknek, szervezőknek

A Szerethető Zöld Ház kiválóan alkalmas egy, vagy többnapos tréning, képzés, vagy hosszabb műhelymunka lebonyolítására, akár szállásfoglalással, és szabadidős programokkal kiegészítve, akár anélkül. A vendégházunk földszintjén lévő 15-20 fő számára alkalmas tréningtermünket úgy rendeztük be, hogy alkalmas legyen egy képzés, műhelymunka lebonyolítására (projektor, több pinwand prezentációs tábla, felszerelt moderátor táska, újratölthető filcek, színes moderációs kártyák, stb.) is. A rendezvény ideje alatt a résztvevők ellátására is van lehetőség a Vendégház tágas konyha-étkezőjében. Csoportos feladatokhoz a kertben és a tornácon lévő különböző pihenőhelyek is igénybe vehetők. Mindketten grafikus jegyzetelők is vagyunk, ezért a tréninget vizuális módon is tudjuk jegyzetelni. Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Együttműködési ajánlat HR vezetőknek, cégtulajdonosoknak

A Szerethető Zöld Ház sokrétű lehetőségeire építve kidolgoztunk egy különleges csapatépítési programot, amelyet Ötpróba néven ajánlunk. A csapat által megvalósítandó öt próbatétel részleteit a megrendelővel egyeztetve alakítjuk ki a csoport összetétele, elvárásai és az elérendő célok alapján. A csapatépítési programot szállással, teljes ellátással, valamint az egyes programelemek levezetésével együtt kínáljuk, így a vezető is csapattagként a program részese lehet és élvezheti a feladatokat. A program végén a megrendelővel közösen értékeljük, hogy milyen hatást ért el a program, és hogy az egyes résztvevők hogyan értékelték saját maguk, és a csapat által elért fejlődést. Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Árajánlatkérés

Ötpróba programtesztelők visszajelzései

Ezúton is szeretném megköszönni Nektek ezt a fantasztikus hétvégét!

A csapat számára nagyon hasznos és tanulságos volt, biztos vagyok benne, hogy a nálatok szerzett élményekből még nagyon sokáig fogunk táplálkozni és fejlődni.

A Szerethető Zöld Ház egy fantasztikus ötlet, gyönyörű környezetben egy olyan hely, ami energetizál, pont olyan szerethető, mint amilyenek Ti vagytok és az elképesztő sok kreatív ötlet és saját kezű megoldás még különlegesebbé teszi a helyet.

Kívánom, hogy legyen benne még nagyon sok örömetek és legyen számotokra az az otthon, amiről mindig is álmodtatok.

Visszajelzés az ügyvezető-tulajdonostól a P2M csapata nevében

 

Igazi városi embernek érzem magam, mégis a Nálatok töltött pár nap rengeteg vonzó oldalát megmutatta a vidéki, és nagyon kisfalusi létnek.

A falu hangulata egész más volt úgy, hogy a kulcsfigurákat már előre megismertük a történeteidből, személyesen találkozva velük pedig tényleg olyan volt, mintha egy régi ismerőssel futottunk volna össze, bár kicsit olyan érzés is volt, mintha egy sztárral beszélgetnénk éppen.

A ház is valami fantasztikus, nem is kell mondanom, hogy mennyi energiát fektethettetek bele, hiszen tisztán látszik, és igen, lesz még ennyi, meg kétszer ennyi is, de - kicsiben ugyan - de én egy 20 éves autót szeretgetek, és szépítgetek úgy, ahogyan Ti a házatokat, tudjuk pontosan, hogy soha nem lesz kész, és a tökéletesség görbéje is csak egyre jobban simul majd a felső ponthoz, ezzel egyre jobbá téve azt.

A programok nagyon tetszettek, főleg a falu rally, volt benne nyomozás, érdekesség, izgalom és minden ami ehhez kell.

Visszajelzés az egyik P2M csapattagtól