Impresszum és Jogi nyilatkozat

Impresszum és Jogi nyilatkozat

A www.szerethetozoldhaz.hu domain néven elérhető weboldalt a Konzul 11 Oktatásszervező, Tanácsadó és Szolgáltató Bt. /Konzul 11 Bt./ üzemelteti.

A weboldal látogatásával elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.szerethetozoldhaz.hu tulajdonosa és üzemeltetője:

 • Konzul 11 Oktatásszervező, Tanácsadó és Szolgáltató Bt. /Konzul 11 Bt. (Továbbiakban „Üzemeltető”)
 • Székhely: 7150 Bonyhád Wesselényi M. u. 31.
 • Telephely: 8572 Bakonyszücs, Petőfi u. 11.
 • Cégjegyzékszám: Cg. 17-06-006070
 • A nyilvántartást vezető bíróság: Tolna Megyei Bíróság
 • Adószám: 21988802-1-17
 • Bank és bankszámlaszám: Hungária Takarék 71800013-11103004
 • Képviselő neve: Potápi Rita, ügyvezető
 • Elektronikus elérhetőség: info@szerethetozoldhaz.hu
 • NAIH Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-124800/2017
 • A Konzul 11 Bt. a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik. A tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, kinyomtatni, azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Szigorúan tilos a www.szerethetozoldhaz.hu weboldalon található bármely tartalom kereskedelemi célból történő forgalomba hozatala, vagy bármely formában történő terjesztése, értékesítése.

A www.szerethetozoldhaz.hu információi, felelőssége, felelősség kizárása

A www.szerethetozoldhaz.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál.

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a www.szerethetozoldhaz.hu használatával kapcsolatosak; használatából, vagy használatra képtelen állapotából származnak; a www.szerethetozoldhaz.hu nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ-továbbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek. A www.szerethetozoldhaz.hu weboldal biztonságos üzemeltetése érdekében az üzemeltető mindent megtesz, ezen kívül azonban nem vállal garanciát az oldal biztonságáért, vírusoktól, kémprogramoktól való mentességéért, megszakítás nélküli működéséért.

Kapcsolódó honlapok által rendelkezésre bocsátott anyagok

Az üzemeltetőt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a www.szerethetozoldhaz.hu weboldalhoz kapcsolódnak.

Személyes adatok védelme

Az üzemeltető a személyes adatok védelmét az Adatkezelési szabályzat szerint biztosítja. Jelen jogi nyilatkozatot az üzemeltető bármikor jogosult egyoldalúan módosítani. A jelen jogi nyilatkozattal illetve a www.szerethetozoldhaz.hu portállal kapcsolatos esetleges kérdéseit, észrevételeit várjuk az info@szerethetozoldhaz.hu  e-mail címre!

Üdvözlettel és köszönettel

Üzemeltető