Csillagtúrák túrázóknak

Csillagtúrák túrázóknak

Csillagtúrák túrázóknak

Csillagtúrák túrázóknak

Bakonyszücs kitűnő kiindulási pont a csillagtúra jellegű, fél-, vagy 1 napos kirándulásokhoz, amelyekre elindulhatsz gyalog, kerékpárral, vagy autóval is. A csillagtúrákhoz információkat és térképet is adunk, hogy biztonságosan kirándulhass. Vedd igénybe piknik hátizsákjainkat, amelyeket finomságokkal töltünk fel, hogy biztosítva legyen a megfelelő energia utánpótlás az felfedező utakhoz.

Kinek ajánljuk?

Akik szeretnek aktívan pihenni, a természetben lenni, felfedező utakat tenni. Akik a természetjárás mellett kultúrális élményre, a környékbeli kézműves vállalkozók megismerésére vágynak, vagy egyszerűen csak a kalandot keresik a természetben.

Miért válaszd ezt a programot?

Ha kikapcsolódásra vágysz, de nem szereted a maratoni túrákat, akkor kítünő ajánlatokkal tudunk neked szolgálni, hogy hova érdemes a közelben akár gyalog, akár biciklivel, akár lóháton, akár autóval elmenni. Térképpel és információval szolgálunk neked, hogy felfedezd a környéket a barátaiddal vagy a családoddal. Kérésedre piknik-hátizsák szolgáltatásunkat ajánljuk, amelyet megpakolunk minden földi jóval.

Mit tartalmaz a program?

Egy-két ízelítő, amelyet már az internet segítségével is megnézhetsz!

Az Odvaskői barlang a legrégebben (1037-től) ismert barlangjaink közé tartozik, amely Bakonyszücstől 8 kilométerre található. (hagyományos geoláda-hely: http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=98)

A Hubertlaki tó, a  magyar “Gyilkos tó”, amely érdekes látványt nyújt és szintén 8 km-re van csak tőlünk. (hagyományos geoláda-hely: http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=3274 )

A Fenyőfői Ősfenyves természetvédelmi területe gyalog 8 km-re van tőlünk.  A homoki ősfenyves páratlan szépségével, maradvány jellegével, hegyvidéki-alföldi keverék flórájával méltán hazánk egyik 1954 óta kiemelten védett területe. (Fenyőfői őstündér geoláda hely http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=1029 )

Az Ördögrét, Zsiványbarlang (Bakonyszentlászló) autóval csak 40 percre van tőlünk, de Fenyőfőn keresztül gyalog is elérhető egy 12 km hosszú sétával. Az Ördögrét a Cuha-patak legszebb szurdoka, a bejáratánál található a Zsiványbarlang, mely egy természetes sziklaüreg, ahol annak idején a híres bakonyi betyárok tanyáztak. (multi geoláda: http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=1290)

Magyarország egyetlen, nyitott intarziakészítő műhelye, Téten. Ismerkedj meg ezzel az egyedülállóan szép , kihalásra ítélt bútordíszítési technikával. Garantáltan szép élményekkel fogsz távozni. http://www.intarziastudio.hu/nezz-be-a-muhelybe-/

 


Érdekel a program

Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el.