Stratégiatervező workshop vállalkozónőknek

Stratégiatervező workshop vállalkozónőknek

Stratégiatervező workshop vállalkozónőknek

Stratégiatervező workshop vállalkozónőknek

Ha vállalkozónőként úgy érzed, hogy hiába dolgozol nap mint nap a vállalkozásodban,  sokszor csak a tűzoltásra van időd, akkor ez a program neked szól! Ez a négy nap abban segít neked, hogy a terveidet átgondold, gondolataidat rendszerezd, és struktúrát, keretet adj a hosszabb távú terveidnek, fejlesztéseidnek. Így ezentúl, már nem a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozol! A program alatt négy témakörben nyújtunk szakmai támogatást a vállalkozásod fejlesztésében. Ez idő alatt lehetőséged lesz a vállalkozásfejlesztők  segítségével csoportban és egyénileg is dolgozni a saját vállalkozásodon. A workshop alatt az üzleti titok betartása mindenkire érvényes.

Kinek ajánljuk?

Ez a program kimondottan vállalkozónőknek készült, éppen ezért kérjük, hogy olyan nők jelentkezzenek, akik már működő vállalkozást vezetnek.  Azoknak a vállalkozónőknek ajánljuk, akik tudatosan terveznek és szívesen dolgoznak együtt másokkal, de a saját vállalkozásukon. Azoknak, akik szeretnék látni, hogy hova is tartanak a következő 3 évben és azért jönnek el a workshopra, hogy megtervezzék a stratégiájukat és az egyéves ütemtervüketa következő évre vonatkozóan. VIP Nők (www.vipwomen.hu) tagok és regisztrált tagok előnyben és kedvezményes áron vehetnek részt a  vállalkozásfejlesztési workshopon.

Miért válaszd ezt a programot?

A stratégiatervező workshopot Potápi Rita, minősített facilitátor vezeti, aki 20 éves tréneri és több mint 5 éves vállalkozás-fejlesztési tapasztalattal rendelkezik, valamint business coach társa C. Szabó Helga, a VIP NŐK (Virtuális Inkubációs Program vállalkozóNŐKnek módszertan megalapítói www.vipwomen.hu). A program egyes elemeiben szakértelmével Balázs Tibor, vállalkozás-fejlesztő, senior tanácsadó segíti a munkát. A program alatt lehetőséged lesz a két vállalkozás-fejlesztő segítségével csoportban és egyénileg is dolgozni a saját vállalkozásodon. A program becsült piaci ára 180 ezer Forint, azonban a workshop ára nem ennyi, mert a vállalkozásfejlesztők küldetése, hogy a tudatos vállalkozó nők számára esélyt teremtsen hogy vállalkozásukat a tudatos tervezéssel hosszú távon megerősítsék és így versenyképessebbé váljanak. 

Mit tartalmaz a program?

A program egy előzetes felmérés alapján segít beazonosítani a szükséges pontokat és segít abban, hogy fókuszáltan tudj a vállalkozásodon dolgozni. Négy témakör négy területe négy napon át, rólad és a vállalkozásodról szól.

Helyzet és állapotfelmérés célja, hogy az egyes területeken megvizsgáljuk, hol is tart a vállalkozásod, mi is a kiindulási pont, ahonnan fejlődni szeretnél. Beazonosítjuk a jól működő területeket és azokat is, amelyek kihívás számodra.

Célok és erőforrások A céljaid kijelölésének és az erőforrások felmérésének célja, hogy ne csak a tűzoltó jellegű feladatokkal foglalkozz, hanem egy tudatos tervezés által hosszabb távra tekints a vállalkozásodban.

Üzleti modell fogalma nem azonos az üzleti tervvel, hanem megelőzi azt. Megtanítjuk az üzleti modellezés módszerét (www.businessmodelgeneration.com), amelyet a későbbiekben is tudsz használni. Az üzleti modellezés 9 területéből ezen a napon főként az ügyfelekkel és a nekik kínált értékajánlattal, valamint a hozzátartozó termékek és szolgáltatásokkal és azok értékesítésével foglalkozunk, annak érdekében, hogy átgondold és megtervezd az ügyfélkapcsolatod rendszerét és az értékesítési folyamataidat. Külön hangsúlyt fektetünk a termékeid és szolgáltatásaid fejlesztésére.

Stratégiaalkotás célja, hogy az első nap megálmodott és elkészített víziód eléréséhez megtervezzük azt az utat, amelyet a következő években követned kell, hogy az megvalósuljon. Szakmai segítségünkkel megalkothatod a stratégiádat pénzügyi, értékesítési és marketing területeken. A program alatt a stratégia alapjait illetve vázát tudod megalkotni, amelyet a későbbiekben mélyrehatóbban dolgozol ki és valósítasz meg a vállalkozásodban. A vállalkozásod stratégiájához szakmai iránymutatásunkkal egy egyéves ütemtervet írsz meg a program utolsó napján, amellyel a következő évben már pontosan tudni fogod, hogy miként haladj az általad kijelölt úton.

Dátum: 2020. október 23-25. (péntek-szombat-vasárnap)

Ár: bruttó 44.400,-HUF/fő, amely tartalmazza programköltséget valamint a szállás- és étkezés költségeit is. Csak VIPNŐK tagoknak. (A www.vipwomen.hu oldalon regisztrált tagoknak is!)

Részletfizetési lehetőség külön kérésre megoldható.

Jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadunk el, amíg a létszám betelt. A workshopot minimum 6 fő részvételével tartjuk meg. Jelentkezési határidő: 2020. október 10.

Férfiak és kezdő vállalkozók jelezzétek felénk, ha szeretnétek egy ilyen workshopon részt venni, a későbbiekben több hasonló eseményt szervezünk és értesítünk benneteket!

A program ára 44 400Ft/fő

Tudnivalók

Egy csoport maximális létszáma 11 fő

Elhelyezés egy 5, és egy 6 fős szobában.

A program ideje alatt napi háromszori étkezést és korlátlan frissítőket (gyümölcslé, víz, kávé és tea) biztosítunk.

A program kimondottan Nőknek szól!


Érdekel a program

Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el.