2024 - A változások éve

2024 - A változások éve

2024 - A változások éve

2024. 01. 05., p – 11:39
Potápi Rita

 

"A változás mindig jó."

Mindketten valljuk ezt a mondatot már régóta. Visszatekintve az elmúlt évekre nem is csodálkozunk azon, hogy ez a mondat nem megriaszt minket, hanem inkább ösztönöz. Már beívódott a bőrünk alá, ott lüktet az ereinkben és halljuk minden dobbanását a szívünkben. 

Sokan használják a COVID előtt és utáni szófordulatokat, mi is használjuk nagy ritkán, hiszen mindenkire hatással volt. Talán mi jól éltük meg a negatívumaival együtt, sokat gondolkodtunk, sokat dolgoztunk és sokat beszélgettünk egymással és másokkal is, és így a kommunikáció is más szintre került. Jobban figyelünk magunkra, a családjainkra, barátainkra, a közös értékekre, az értékek megőrzésére és a boldogság apró pillanataira.

Szerencsére, ahhoz a generációhoz tartozunk, akiknek még sok minden fontos és nem felejtjük el a hagyományokat, viszont szeretjük az új dolgokat, valamint az erőforrásainkkal azon vagyunk, hogy változtassunk annak érdekében, hogy úgy éljünk, ahogyan szeretnénk. A kreativitásunk és a közös jövőképünk is arra ösztönzött minket, hogy az életvitelünket is átgondoljuk. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy létrehozzunk, alkossunk, teremtsünk értékeket, örömet a szürke hétköznapokba.

aKisház a Bakonyban

aKisház

Belevágtunk egy nagy projektbe 2018-ban, amelynek gyümölcse 2023-ra érett meg,. Felújítottunk egy romos házat, átalakítottuk az elképzeléseink szerint és ebben a kis házban két apartmant hoztunk létre egyet a szerelmeseknek, egyet az alkotóknak. Kitünő hely a pihenésre, kikapcsolódásra s akár az aktív pihenésre is. Nézzétek!

Jázmin

Pároknak ajánljuk a Jázmin apartmant:

Jázmin

Rózsa

Pároknak és azoknak, akik egyedül szeretnének feltöltődni és alkotni a Rózsa apartmant ajánljuk.

Rózsa

Mindkettő egy álom megvalósulását mutatja meg, amelyet megálmodtam és Tiborral közösen hoztunk létre.

Májustól-októberig lehet foglalni az info@szerethetozoldhaz.hu emailcímen. 

Szálláshely-szolgáltató neve: Potápi Rita, szálláshely-szolgáltató székhelye: 8572 Bakonyszücs Petőfi utca 54. 82/1, NTAK regisztrációs szám: MA23062107. 

Brossúra megnézhető itt: aKisház a Bakonyban.

Szerethető Zöld Ház

változó kert

A Szerethető Zöld Ház, amely egyben az otthonunk is, folyamatosan változik, főleg a kert. A vendégház hivatalos szálláshelyminősítés után 10 főre lettünk minősítve. Magánszállásként májustól-októberig foglalható az info@szerethetozoldhaz.hu emailcímen vagy a weboldal űrlapján keresztül.

Szállásszolgáltató Balázs Tibor, magánszállás NTAK regisztrációs szám: MA23065363

A tavaszi, őszi és téli időszakban pedig a saját rendezvényeinken vehettek részt.

Továbbra is várjuk, azokat, akik szeretnének hosszabb, többnapos vakációt itt tölteni. Kérünk titeket ilyenkor mindenképpen egyedi árajánlatot kérjetek emailen keresztül!

 

Élményalapú tudás

terem

Vállalkozásfejlesztőként és kreatív emberként mindketten a küldetésünknek tartjuk, hogy a régi és az új dolgokat ötvözve, másokkal közösen inspirálódva, olyan hatást gyakoroljunk a környezetünkre, amely a jövőnket és a jövő nemzedékét tapasztalatainkkal támogatja,  hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Hiszünk a közösség erejében, az együttműködésben, a tapasztalatok megosztásában, a kreatív gondolatok terjesztésében valamint az együtt megtett lépések erejében.

Nagy szavaknak tűnnek, de aki ismer minket tudja, hogy eszerint élünk. Mindketten már 50 felett és senior tanácsadói tapasztalattal rendelkezünk, a mai napig tanulunk új módszereket, hogy bővítsük tudásunkat és lehet, hogy egy bakonyszücsi 280 lélekszámú zsákfaluban nem ezt keresnéd, de mi itt élünk és itt tudjuk átadni tapasztalatainkat és inspiráló gondolatainkat workshopokon és képzéseken. Így a tavaszi, őszi és téli időszakban újabb kisebb projekteket tervezünk, amelyről majd bővebben később írok. Egy és félnapos workshopokat tervezünk, amelyeket másokkal egymüttműködve szervezünk a fenntarthatóság, hagyományőrzés, megújulás, természet, egészség jegyében oly módon, hogy ne csak tudás, hanem élmény is legyen.

Legyen benne kreativitás, alkotás, tudás, tapasztalat, innováció. Sőt számunkra fontos a vizualitás, a gyakorlat, mások motiválása is. 

Rejtélyesen hangzik? Ha igen, akkor a következőkben kérdezünk, tervezünk és szervezünk.

Tibor és Rita