Blog: konyha

Praktikus kreativitás

Potápi Rita
2015. 07. 23., cs – 09:51

Ismerős az érzés, hogy nem tudod mi van a hütőben? Hogy elfelejtesz dolgokat, pedig valahova már felírtad? Hát velünk megtörténik többször is. Férjem nagy TO DO LIST író és mindig van belőle néhány kéznél valahol az Iphone-ban, a laptopján, a zöld füzetben a kék füzetben... Hát most már van a hűtőnkön is.

2.jpg

Így biztos. Előnye, hogy segít, látjuk minden nap hiszen a konyhában van a bejáfrati ajtó mellett. Le lehet fotózni és már viheted is magaddal.Sárga vödör és tartalma

Potápi Rita
2015. 05. 14., cs – 07:25
Amikor a házban dolgozunk, olyan dolgokat használunk, ami környezetkímélő. Munka közben mindig találunk időt egy kis humorra. Ilyen a sárga vödör és tartalma is.

Valami régi, valami kék, valami új

Potápi Rita
2015. 04. 27., h – 07:10
Házunk szigete a konyha. Konyhánk szigete pedig így készült el. Első lépésként azt kellett átgondolnunk, hogy a picinyke konyhánkban, ahol annyi minden külön-külön áll, milyen berendezések legyenek és hogyan helyezkedjenek el.

HázDesign

Potápi Rita
2015. 01. 17., szo – 06:36

Tél. Január. Hétvége. Legszívesebben a házban lennék, bár a tavalyi évben úgy elfáradtunk, hogy a heti munka után hétvégénként is dolgoztunk a háznál, hogy igazából mindketten örülünk, hogy nem megyünk. Édesanyám az elmúlt hetekben már negyedszer ébresztett minket a szokásos 7.30-kor reggel. Mindannyiszor elaludtunk, pedig reggel 6-kor szoktunk kelni. Fizikai kimerültség, de legalább lelkileg érzelem alapon működnek a dolgok: előkerültek a magazinok és a színvilágon gondolkodom.

Hát ötletek vannak, csak tudjunk választani!Konyha 2 átalakulóban

Potápi Rita
2014. 11. 15., szo – 13:29

Annyi minden történt most októberben, alig tudom elmesélni. Drasztikus változások mindenhol kívül-belül. Most a második ház konyháján történt változásokat mutatom be. Köszönet és hála a mesternek, tanítványának és jómagamnak a munkáért. Nővéremék és barátainak a segítségért kint és bent, a jó ételekért és unokaöcsémnek, aki mindenben segített és még élvezte is. Legalábbis így látszott. 

Lássuk a konyha-előteret eredetileg:


Álomból valóság 2.

Potápi Rita
2014. 08. 05., k – 19:53
KETTŐ. Szószerint. Azaz két ház! Hát akkor lássuk, mit rejt a második ház! Kiváncsiak vagytok?