Tiéd a ház! Nyári Élménycsomag családoknak

Tiéd a ház! Nyári Élménycsomag családoknak

Tiéd a ház! Nyári Élménycsomag családoknak

2024. 01. 28., v – 14:57
Potápi Rita

Bakonyszücs, mert így szeretem

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt vettük észre, hogy egyre több család utazna vidékre és töltene ott hosszabb időt. Szeretnének kiszabadulni a városi betonrengetegből, ki a természetbe, ki az igazi zöld világba.

Hát a Bakony, pont ilyen.

Gyerekkoromban sok mesét olvastak nekem, de tolna megyei lányként sosem értettem a rengeteg szó jelentését. Nem tudtam, milyen lehet az az erdő, ha az egy rengeteg, hiszen nálunk a határban, ha kimentem és az erdő mélyére néztem, akkor még 100 méterre is láttam a rókát, ahogyan szalad, olyan ritkán álltak a fák az erdőben.

Az igazi rengeteget, itt ismertem meg a Bakonyban. Ha itt benézek a fák közé, lehet hogy látok rókát, őzet, szarvast, nyulat, de azt is csak 20 méteren belül, mert utána már a fák olyan sűrűn nőttek, hogy nem lehet beljebb látni. Mesés világ, még így felnőtt fejjel is! Ha túrázni, barangolni szeretsz a természetben, akkor a Bakonyban nem fogsz csalódni!

Bakonyszücs - hangulatképek

Bakonyszücs

Szerethető Zöld Ház

Vendégházunk egy zsákfaluban, Bakonyszücsön található kb.150 km-re Budapesttől, ez mindössze csak két óra! Csend és nyugalom, hiszen egy zsákfaluba csak az jön, aki idetart. Mégis kalandos, vidám és sok izgalmat rejteget egy család számára a falun belül és 20-30 km-es körzetében is. A családok legtöbbször, inkább itt a vendégházban maradnak, s a kertben töltik az időt aktív vagy passzív pihenéssel, ki hogyan szereti. Mindenki talál megfelelőt. 

Hangulatképek a ház kertjéről

SZZH_kert

A kreatív vendégház - szerethető és zöld

A vendégházunk nem a megszokott módon lett berendezve. Számunkra fontos a fenntarthatóság, az újrahasznosítás, a kreativitás és a vizualitás, éppen ezért sok színt használtunk a bútorokon és sok olyan tárgyat használunk, amelyeket lehet, hogy más kidobna, de mi megtaláltuk benne a varázst és újragondolva mutatjuk meg vendégeink. Mi így élünk és így tudunk példát mutatni a jövő nemzedékének, valamint így inspiráljuk az ideérkező vendégeinket és kényelmeteket biztosítva így ösztönzünk titeket vidámságra, hogy feltöltődve térjetek majd haza tőlünk.

Szerethető Zöld Ház hangulatképek

Pünkösd 

Az idei nyárra már vannak foglalásaink, ezért most megadjuk a szabad időpontokat, amely a január végi foglalásoknak felel meg. Kérünk, hogy mindenképpen emailben - info@szerethetozoldhaz.hu - tájékozódj, hogy szabad-e még az időpont!

SZÉP Kártya elfogadóhely is vagyunk, talán ez is egy könnyebbség számotokra, családoknak.

Foglalható még májusban

·      2024. május 17-20. (péntek-hétfő) Pünkösd

Nyár - vakáció - szabad hetek a vendégházban

Idén a nyári szünet 2024. június 22-től (szombat) szeptember 1-ig (vasárnap) tart.

Szabad időpontok ebben az időszakban maximum 10 főre.

· 2024. június 22-27. között

· 2024. július 2- 9. között

· 2024. augusztus 20-25. között

· 2024. augusztus 27-31. között

Ajánlatunk: Tiéd a Ház! Nyári élménycsomag, amelyet csak emailben küldünk ki számotokra, ha erre hivatkoztok.

Várunk Titeket, írjatok és így ebben a csodás kis zsákfaluban tölthetitek a nyarat a családdal!

SzerethetőZöldHázKapcsolat

Több család - nagyobb helyet keresel?

Ha több családdal szeretnél együtt nyaralni, akkor a Bakonyszücsi Iskola Szállót ajánljuk, amelyet a Szücs Jövőjéért Közalapítvány működteti a faluban.

Ebben a brosúrában nézheted meg! Bakonyszücsi Iskola Szálló

Házigazdák

Tibor és Rita