Szenvedély - Passion

Szenvedély - Passion

Szenvedély - Passion

2015. 06. 28., v – 08:55
Potápi Rita

1.jpg

Nappali-vendégszoba

Már mutattuk nektek a Szenvedély-Passion szoba ajtaját egy előző blogbejegyezésben. Most maga a szoba következik, amely nappaliként és vendégszobaként, ha itt a család és hideg van akkor étkezőként is funkcionál. Most végre eljutottunk odáig, hogyha nem is a végleges formájában, de már lakható módon berendeztük. Régi bútorok átfestésével dobjuk fel a hangulatot és még sok kiegészítő lesz a falakon.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

     Az ablak színe zöld lesz és még lehet hogy minták is kerülnek majd a régi, átfestett ágyvégekre, amelyből most csak egyet láthattok a képen.

5.jpg

Régi ágyvégek

A szoba másik oldala az ajtó felől.

7.jpg

Cserépkályha, a "nagymedve"

9.jpg

Ha pihenésre vágysz, akkor csak kövesd a házigazda példáját!

10.jpg

Megérdemelt szusszanás!

A szekrény 20 méteres átszállítása a festés helyétől a nappaliig, a bútorok beállítása a helyükre, igazi kihívás mindkettőnk számára, ezért néha jó megszusszani és pihenni, hiszen időnk van.   

11.jpg

Ellesett pillanat...

Ilyenek lettek a régi-újrafestett darabok. Örökölt tárgyak, az örökdarab hintaszék Clemenstől. Nagymamám emlékét örző hímzett párnák és még sok más, amely mindig emlékeztett minket a szenvedélyre, amivel szeretjük egymást, a házat, a benne levő dolgokat, és saját kezünk munkáját a dolgok átalakításában. De folyamatosan változunk, ahogyan azt kell.